Hetkinen...

Savon Rakentajat Oy

Laadukasta rakentamista Pohjois-Savon alueella.

Tahdomme tarjota asukkaillemme juuri sellaisen kodin kuin he ovat aina haaveilleet.

Jari Jauhiainen
Savon Rakentajat Oy on tunnettu laadukkaasta ja tarkasta työn jäljestään. Rivitaloyhtiöihin erikoistunut rakennusliike on toteuttanut useita koteja uusille onnellisille asukkaille Kuopion parhaille paikoille jo vuosien ajan.
Rakennusprosessimme lähtee liikkeelle tulevien asukkaiden tarpeista ja annamme asukkaille mahdollisuuden mm. valita kaikki pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa.

Miksi valita Savon Rakentajat?

Vahva ja luotettava

Omaamme korkeimman AAA-luottoluokituksen ja olemme Tilaajavastuu.fi palvelun osoittama Luotettava kumppani. Meille on myönnetty Suomen Asiakastiedon Suomen Vahvimmat sertifikaatti.

Asiakas ensin

Asiakkaan luottamus on meille tärkintä ja teemme sen minkä lupaamme ja sovittuna aikana. Voit kääntyä puoleemme missä tahansa alaan liittyvässä kysymyksessä, oli kyse pienestä tai suuresta työstä, palvelemme sinua varmasti ja ammattitaidolla.

Monipuolinen

Toteutamme kaikenlaiset uudisrakentamiseen ja saneeraamiseen liittyvät työt, olipa sitten kyse perustuksista, lisäeristyksistä, ulkoverhouksista, laatoituksista tai tapetoinnista.