As Oy Selene

Ennakkomarkkinoinnissa

Pirtinkaari 24, 70820 Kuopio

 

 

As Oy Selene- kun haluat asumiseltasi enemmän

Auringonpaistetta päivällä, kuun loistetta yöllä. Koti on meille tärkein paikka maailmassa- kotona viihdytään ja rentoudutaan. Elämä on tässä hetkessä, ei huomenna. Nauti siitä siis joka päivä! Käytä aikasi juuri sinulle merkityksellisiin asioihin- vietä aikaa lähimpien kanssa, liiku luonnossa ja vesillä. Rauhoitu illalla rakkaidesi kanssa, vietä leffailtaa. Tämä kaikki on mahdollista As Oy Selenessä. Luonnon helmassa, palveluiden äärellä. Aikasi ei mene paikasta toiseen siirtymiseen vaan voit käyttää sen juuri Sinulle merkityksellisiin asioihin. Anna tuulen leikitellä hiuksillasi ja hengitä syvään- elämä on tässä ja nyt.

*KESÄKAMPANJA*

Asunnon varaajalle luvassa huikeita etuja:

50€ lahjakortti Kuopion Saanaan tai tornituuletin. Edun saat käyttöösi heti!

Lisäksi veloituksetta Selenen huoneistoosi terassilasitus, huoneilmaviilennin ja saunan kokolasiseinä!

Etu voimassa 30.6.2021 asti.


Varaa omasi asuntomyyjältämme!

Loistavien palveluiden äärelle Pirtinkaarelle, Savolanniemen kupeeseen Saaristokaupunkiin rakentuva As Oy Selene käsittää viisi rakennusta, joihin tulee yhteensä 27 huoneistoa. A-, C-, E- ja F-talot ovat kaksikerroksisia rivitaloja ja B-talo kaksikerroksinen paritalo. D-talo on luhtitalo. Huoneistokoot ovat 45-109,5m2 väliltä. Ilmansuuntiin nähden talot sijoittuvat täydellisesti: on etelään, sekä länteen päin suuntautuvia aurinkoisia terasseja ja parvekkeita. 

Jokaisella huoneistolla on oman terassin/parvekkeen lisäksi oma sauna sekä varasto.  Tilava takapiha tuo lisätilaa ja mahdollisuuksia niin lemmikki- kuin lapsiperheillekin. 

Sisäpihalle tulee liikenteeltä rauhoitettu leikki- ja oleskelualue. Autolle voi ostaa joko autokatos- tai piha-autopaikan. Lisätyönä autopaikat voidaan varustaa sähköauton latausmahdollisuudella.

Toiveidesi mukainen koti

Avarat ja valoisat huoneistopohjat toimivat loistavana pohjana toteuttaa toiveittesi mukainen sisustus. Käytössäsi on laaja ja skandinaavisen tyylikäs sisustusmateriaalivalikoimamme, joka sopii myös vaativan sisustustajan makuun.  Pääset valitsemaan juuri sinulle mieleisesi kokonaisuuden. Apunasi sisustusprosessissa ovat sisustus- ja kalustesuunnittelun ammattilaiset.

Toteutamme myös asukkaiden omia lisä- ja muutostöitä mielellämme, jos se on rakennusaikataulun puolesta mahdollista. Omia toiveitaan kannattaa siis tuoda rohkeasti esille! Mille kuulostaisi esimerkiksi ulkoporeamme omalla terassilla tai oma spa-henkinen saunaosasto lasiseinineen?

Pirtti alueena

Pirtti sijaitsee eteläisessä Kuopiossa, Savolanniemen kupeessa,Saaristokaupungin vieressä. Taloyhtiön naapurista löydät kaikki tarvitsemasi lähipalvelut: kaupan, koulun sekä päiväkodin. Lähimmälle vesistölle pääset kävellen muutamassa minuutissa ja viereltä löytyy myös iso uusi leikkipuisto, lähiliikunta-alue beach volley- ja koripallokenttineen. Kirveslahden uimarannalle tulee matkaa vain kilometri- täällä voit harrastaa myös huippusuosittua talviuintia. Vieressä on myös Kirveslahden matonpesupaikka. Talvella käytössäsi ovat alueen runsaat hiihtoladut. 

Lippumäen harrastusmahdollisuudet ovat lähellä, joten aikaa jää myös mieluisille asioille pelkän autossa istumisen sijaan. Pirttilahden venesatamasta voit vuokrata paikan veneellesi. Keskustaan ajat moottoritietä pitkin noin 20 minuutissa ja lähin bussipysäkki on taloyhtiön vieressä- liikkuminen on siis vaivatonta.

Asuntomyynti

As Oy Selene on ennakkomarkkinoinnissa ja voit tehdä varauksen sinua kiinnostavasta huoneistosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme. Varaus ei sido sinua vielä mihinkään, mutta saat sen myötä rahanarvoisia etuja!

Uudiskohteissa huoneistopohjaa voi olla haastava hahmottaa pelkkien rakennuspiirustusten perusteella. Tässä kohteessa sinulla on  ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä tulevan kotisi pohjaratkaisu livenä! Jynkkään rakentuvan kohteemme hyvää palautetta saaneita huoneistopohjia on hyödynnetty myös As Oy Selenessä. Ota yhteyttä, sovitaan sinulle sopiva esittelyaika ja käydään paikan päällä katsomassa, mille tuleva kotisi näyttää!
 

Asuntomyynti
Katja Oksisto
Asiakaspalvelupäällikkö
041 313 9946
katja.oksisto@savonrakentajat.fi

Tutustu myös uudiskohteen ostajan oppaaseen!