As Oy Selene

Ennakkomarkkinoinnissa

Pirtinkaari 24, 70820 Kuopio

 

 

As Oy Selene- kun haluat asumiseltasi enemmän

Auringonpaistetta päivällä, kuun loistetta yöllä. Koti on meille tärkein paikka maailmassa- kotona viihdytään ja rentoudutaan. Elämä on tässä hetkessä, ei huomenna. Nauti siitä siis joka päivä! Käytä aikasi juuri sinulle merkityksellisiin asioihin- vietä aikaa lähimpien kanssa, liiku luonnossa ja vesillä. Rauhoitu illalla rakkaidesi kanssa, vietä leffailtaa. Tämä kaikki on mahdollista As Oy Selenessä. Luonnon helmassa, palveluiden äärellä. Aikasi ei mene paikasta toiseen siirtymiseen vaan voit käyttää sen juuri Sinulle merkityksellisiin asioihin. Anna tuulen leikitellä hiuksillasi ja hengitä syvään- elämä on tässä ja nyt.

HUOM! Vastaamme kovaan kysyntään ja teemme As Oy Selenen huoneistopohjiin päivityksiä! Taloyhtiöön tulee myös yksitasoisia huoneistoja.

Jokaisella huoneistolla on oman terassin/parvekkeen lisäksi oma sauna sekä varasto.  Tilava takapiha tuo lisätilaa ja mahdollisuuksia niin lemmikki- kuin lapsiperheillekin. 

Sisäpihalle tulee liikenteeltä rauhoitettu leikki- ja oleskelualue. Autolle voi ostaa joko autokatos- tai piha-autopaikan. Lisätyönä autopaikat voidaan varustaa sähköauton latausmahdollisuudella.

Toiveidesi mukainen koti

Avarat ja valoisat huoneistopohjat toimivat loistavana pohjana toteuttaa toiveittesi mukainen sisustus. Käytössäsi on laaja ja skandinaavisen tyylikäs sisustusmateriaalivalikoimamme, joka sopii myös vaativan sisustustajan makuun.  Pääset valitsemaan juuri sinulle mieleisesi kokonaisuuden. Apunasi sisustusprosessissa ovat sisustus- ja kalustesuunnittelun ammattilaiset.

Toteutamme myös asukkaiden omia lisä- ja muutostöitä mielellämme, jos se on rakennusaikataulun puolesta mahdollista. Omia toiveitaan kannattaa siis tuoda rohkeasti esille! Mille kuulostaisi esimerkiksi ulkoporeamme omalla terassilla tai oma spa-henkinen saunaosasto lasiseinineen?

Pirtti alueena

Pirtti sijaitsee eteläisessä Kuopiossa, Savolanniemen kupeessa,Saaristokaupungin vieressä. Taloyhtiön naapurista löydät kaikki tarvitsemasi lähipalvelut: kaupan, koulun sekä päiväkodin. Lähimmälle vesistölle pääset kävellen muutamassa minuutissa ja viereltä löytyy myös iso uusi leikkipuisto, lähiliikunta-alue beach volley- ja koripallokenttineen. Kirveslahden uimarannalle tulee matkaa vain kilometri- täällä voit harrastaa myös huippusuosittua talviuintia. Vieressä on myös Kirveslahden matonpesupaikka. Talvella käytössäsi ovat alueen runsaat hiihtoladut. 

Lippumäen harrastusmahdollisuudet ovat lähellä, joten aikaa jää myös mieluisille asioille pelkän autossa istumisen sijaan. Pirttilahden venesatamasta voit vuokrata paikan veneellesi. Keskustaan ajat moottoritietä pitkin noin 20 minuutissa ja lähin bussipysäkki on taloyhtiön vieressä- liikkuminen on siis vaivatonta.

Asuntomyynti

As Oy Selene on ennakkomarkkinoinnissa ja voit tehdä varauksen sinua kiinnostavasta huoneistosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme. Varaus ei sido sinua vielä mihinkään. Päivitetyt huoneistopohjat julkaistaan pian ja voit laittaa yhteydenottopyynnön asuntomyyjällemme vaikka samoin tein!
 

Asuntomyynti
Katja Oksisto
Asiakaspalvelupäällikkö
041 313 9946
katja.oksisto@savonrakentajat.fi

Tutustu myös uudiskohteen ostajan oppaaseen!