As Oy Kuopion Joutsenlampi

As Oy Kuopion Joutsenlampi

Yötarhankuja 1, 70780 Kuopio

Uusi kotisi vehreässä Jynkässä!

As Oy Kuopion Joutsenlampi rakentuu Jynkkään, Leväsenlammen äärelle.  Näissä rivi- ja luhtitalohuoneistoissa on valoisat ja avarat pohjaratkaisut. Jokaisella huoneistolla on oma terassi/parveke, oma sauna sekä runsaasti varastotilaa. Nämä modernit kodit ovat muuttovalmiit syys-marraskuussa 2021.
 

Taloyhtiö muodostuu viidestä rakennuksesta, joista neljä on kaksikerroksista riviritaloa ja yksi on luhtitalo. Huoneistoja tulee yhteensä 27 kpl. Tarjolla on huoneistokokoja eri tarpeisiin- kaksioista viisiöihin (45m2- 116m2 ).Lisäksi pihapiiriin rakentuu talousrakennus ja kaksi autokatosta, joihin tulee yhteensä 27 autokatospaikkaa. Autokatospaikan lisäksi on mahdollista ostaa myös piha-autopaikka. D-talon huoneistojen hintaan sisältyy autotalli. Liikenteeltä rauhoitetulle sisäpihalle tulee suojaisa leikkialue.

Voit tutustua Joutsenlammen esitteeseen ja hinnastoon tästä:

Tyylikäs ja viihtyisä koti

As Oy Kuopion Joutsenlampi on suunniteltu huolella julkisivuja myöten. Sen moderni muotokieli onkin perinteisestä rakennustuotannosta poikkeavaa, mutta ympäristöönsä vaivattomasti sopivaa. Huoneisojen välipohjat ja portaat ovat betoniset, joka on hiljainen ja vakaa materiaali. Luonnonvalo tulvii isoista ikkunoista tehden huoneistoista ihanan valoisia.

Huoneistojen pohjaratkaisuissa on haluttu panostaa oleskeluun ja hyvään tilankäyttöön. Varustelutaso on laadukas ja jokaisessa huoneistossa on vakiona eteisen liukuovikaapit, Electroluxin kodinkoneet sekä Harvian tornikiuas. Kiintokalusteet toimittaa Topi-keittiöt. Voit tiedustella sisustusratkaisuista tarkemmin asiakaspalvelupäälliköltämme Katjalta. Sisustuesitettämme pääset selaamaan tästä.

 

 Jynkkä asuinalueena

Eteläisessä Kuopiossa sijaitseva Jynkkä on vehreä ja väljästi rakennettu, lapsiperheiden suosima asuinalue. Lähipalvelut ovat toimivat: on uusi koulu, kirjasto, lähikauppa sekä useita päiväkoteja. Luonto ja sen tuomat harrastusmahdollisuudet ovat vieressäsi. Jynkän koululta ja Lippumäen urheilualueelta löytyy harrastumahdollisuuksia jääkiekosta skeittaamiseen, kuntosalia unohtamatta. Alueella on lisäksi useita uimarantoja ja myös ratsastuskoulu löytyy näppärän pyöräilymatkan päästä. Myös Kolmisopen monipuoliset palvelut ovat lähelläsi.

Taloyhtiö rakentuu rauhallisen umpikadun päähän. Liikkuminen on kätevää: moottoritielle tulee muutaman minuutin ajomatka ja paikallisliikenteen pysäkki on taloyhtiön välittömässä läheisyydessä. Näin aikaa jää muuhunkin kuin ruuhkassa jonottamiseen!

Ota yhteyttä

Joutsenlammen huoneistot ovat olleet kysyttyjä, vapaana on enää muutama! Esittelemme niitä joustavasti toiveittesi mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika. Asuntomyyntinne vastaa kaikkiin asunnon ostoon liittyviin kysymyksiin!
 

Asuntomyynti:

Katja Oksisto
Asiakaspalvelupäällikkö
041 313 9946
katja.oksisto@savonrakentajat.fi

Tutustu myös uudiskohteen ostajan oppaaseen!